diumenge, 21 de març del 2010

ÈXIT DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES DINS ELS ACTES DEL CENTENARI

L'acte de portes obertes de l'escola que vam fer dissabte 20 de març, ha estat marcar per activitats per a tothom i amb molt d'accent en els cent anys de la Comunitat Vedruna a l'Espluga.
La participació de les famílies va ser elevada i això anima a tirar endavant tots els projectes que escola i AMPA tenim per al futur proper i llunyà.





La visita a les aules permetia veure els treballs i les activitats que les mestres fan amb els nens i nenes, amb l'esforç de cada dia. I l'exposició de treballs antics, l'evolució en la tasca educativa del centre.


La pedagoga Sra. Ana Ramis ens va oferir una magnífica i amena xerrada sobre el paper de pares, mares i educadors en el treball dels límits amb els infants, i la gran importància que tenen per ajudar-los a construir personalitats sanes, autònomes i amb autoestima i valors.





El pati es convertia un espai de joc dels més petits als més grans amb un inflable, jocs esportius, jocs gegants de taula, tots ells amb un caràcter marcadament educatiu, amb els que van passar una estona divertida i entretinguda acompanyats per monitors i pares.
Tots els assistents van poder berenar coca i xocolata.









I per finalitzar un petit refrigeri excusa per a que poguessim mantenir una estona de diàleg entre mestes, pares, mares, antics alumnes i altres persones que es van apropar al nostre centre, envoltats els alumnes. Tot plegat una bonica festa.